48-річна американо-канадська актриса і фотомодель Памела Андерсон стане обличчям останньої еротичної обкладинки журналу Playboy.

Про це пише Huffington Post.

Відповідна фотографія з підписом "Остання" з'явилася в офіційному Твіттері видання.

"Мені подзвонив помічник Х'ю Хефнера і сказав, що вони хочуть бачити на обкладинці останнього випуску мене і нікого іншого. Коли я тільки дізналася про зміну концепції, я була трохи шокована, але потім зрозуміла, що це правильне рішення. Складно конкурувати з інтернетом", - розповіла Андерсон.

Читайте також: Журнал "Pirelli" вперше прикрасила засновник панк-року (фото)

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Playboy має намір відмовитися від фотографій оголених жінок. Про це його представники заявили в середині жовтня.

Однією з головних причин такого рішення стала неможливість повноцінної конкуренції в епоху інтернету, коли "люди знаходяться на відстані одного безкоштовного кліка від будь-яких фотографій сексуального характеру".