Прикордонники зіткнулися з дивним випадком.

Як повідомляє прес-служба прикордонного відомства, працівники прикордонного загону затримали в Житомирській області росіянина.

Під час звичної перевірки документів чоловік почав нервувати, чим викликав підозру у прикордонників пропускного пункту "Виступовичі".

Чоловік їхав на поїзді "Санкт-Петербург-Кишинів" в Україну. Під час перевірки документів прикордонники побачили, що в паспорті росіянина стоїть відмітка про заборону перебувати на території України.

У момент оголошення відмови чоловік дістав складаний ніж і погрожував вбити себе. Прикордонники заблокували і знешкодили 43-річного росіянина. Він не завдав шкоди собі і пасажирам.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Документи про заборону пропуску передали найближчого пункту пропуску в Республіку Білорусь.

Читайте також: В Україну масово завозять контрабандні iPhone (фото)

Нагадаємо, що останнім часом активно обговорюється процес запровадження віз для громадян Росії при перетині кордону з Україною. Припустили, що візи дял росіян введуть в 2016 році.