Вчора на пункті пропуску "Порубне", на кордоні з Румунією, прикордонники спільно зі співробітниками митниці, обшукавши легковик BMW, знайшли партію iPhone. Про це повідомили в прес-центр Держприкордонслужби України.

Проходячи митний контроль, водій помітно хвилювався, помітивши це прикордонники вивели авто, яке їхало в Україну та провели поглиблений огляд.

В результаті перевірки в салоні BMW правоохоронці виявили 20 мобільних телефонів iPhone 6 S. Товар 26-річний чернівчанин приховав у сумці від ноутбука, очевидно сподіваючись, що їх не буде виявлено.

Загальна сума вилучених телефонів склала понад 325 тис. грн.

Читайте також: У столиці вилучили контрабандну продукцію Apple вартістю понад один млн грн

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За останні місяця це вже не перший випадок незаконного ввезення в Україну дорогих смартфонів. Нагадаємо, у рейсовому автобусі на пункті пропуску "Шегині" у Львівській області, в ніч на четвер 19 листопада прикордонники знайшли 46 смартфонів "Apple iPhone 6".

11 листопада брянські митники затримали нелегальну партію смартфонів iPhone вартістю 2,7 мільйона рублів, яку нелегально намагалася вивезти з Росії громадянка України, яка працювала провідницею в поїзді Москва - Київ.