Журнал National Geographic зробив щорічну підбірку найкращих фотографій 2015 року. Фотографії, які зібрані в статті Тhe Pictures We Loved in 2015, тобто "Знімки, які ми полюбили в 2015 році" обирали в редакціях декількох видань - National Geographic, Your Shot і Proof, Traveler, News.

В добірку кращих фото ввійшли роботи фотографів з усього світу. Наприклад, фото близнюків Фелікса та Віви Торрес, яким по сім з половиною місяців, які вивчають краєвиди та звуки Грінвич Вілидж, що в Нью-Йорку. Фотографія 9-річної непальської живої богині, яка живе в Катманду. Шокуючий знімок чоловіка, який марить, хворіючи на Еболу. Згідно підпису під фото, він намагався видертися на стіну, але його вчасно схопили. Через 12 годин після цього він помер.

Читайте також: Багатодітна мати вразила Instagram (фото)

Також в добірці чорно-біла фотографія горбатого кита з його дитинчам, яка була зроблена аквалангістами недалеко від тихоокеанського узбережжя Мексики. Знімок тесту рецепторів смаку язика, який забарвився в синій. Фотографія гренландців, що дивляться кіно, яке було спроектоване на айсберг. Знімок 17-річної Каталіни, сироти з Бухаресту, яка живе в катакомбах з 12 років.

Нагадаємо, National Geographic – це міжнародне видання про про природу, подорожі, культуру та науку. Його офіційно заснувало Національное географіне товариство в жовтні 1888 року.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще