Зимові пейзажі завжди радували око і створювали казкову атмосферу Нового року.

Як повідомляє Фототелеграф, фотограф Райан МакГінлі вирішив поекспериментувати із зимовою красою і створив фотопроект. На ньому зображені голі тіла на тлі зимових пейзажів.

25-річний фотограф довіряє вибір моделей своїй помічниці. Вона чітко вгадує його вимоги до форми й змісту. Світові фотографи відразу помітили початківця хлопця. У його роботах відзначають сміливу ідею і її виконання.

Його досягнення відзначили, йому дозволили провести виставку в американському будинку мистецтва Уїтні. Він увійшов в історію як наймолодший фотограф, у якого пройшла виставка в такому закладі.

Читайте також: Жінки з недоліками рекламують білизну (фото)

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що взимку людям радять ретельніше доглядати за шкірою, волоссям та нігтями, який страждають від пересушування і перепаду температури.