Мешканця американського штату Техас Джима Брейді визнали найвитривалішим фанатом "Зоряних воєн".

Він переміг у конкурсі з безперервного перегляду кіноепопеї, який провела мережа кінотеатрів Alamo Drafthouse.

Брейден дивився фільми популярної космічної саги 46 годин і обійшов шістьох суперників, які не витримали і заснули раніше від нього.

"Ми пройшли через пекло - ментально і фізично. Кіномарафон став майже галюцинаторним досвідом. Один хлопець у якийсь момент поскаржився на біль у грудях і відключився", - поділився враженнями переможець.

Читайте також: Священики провели богослужіння у стилі "Зоряних війн" (відео)

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

40-річний Брейден обіймає посаду контент-стратега в компанії Dell. У рамках конкурсу він подивився перші шість епізодів "Зоряних воєн", а потім ще дев'ять разів поспіль сьомий епізод "Зоряні війни: Пробудження сили".

"Вийшовши з кінотеатру, я сказав, що як і раніше готовий насолоджуватися цим фільмом. Це говорить про те, наскільки хороші "Зоряні війни", - заявив Брейден.

В якості нагороди він отримав семирічний пропуск на всі фільми в мережі Alamo Drafthouse, колекційний набір постерів і іменне крісло в одному з кінозалів.