Рей Сміт, 38-річний водій-експедитор з Грімсбі (Великобританія), витратив п'ять місяців на те, щоб підготувати освідчення для 33-річної Клер Брамлей. Весь цей час хлопець приховано тримав картку з написом "Ти вийдеш за мене?", коли фотографувався зі своєю вагітною дівчиною. Загалом, у Рея вийшло 148 спільних фото із цією романтичною задумкою. Про це повідомляє Znaj.ua з посиланням на Bored Panda.

"Планувати освідчення я почав задовго до того моменту, хотів зробити це дуже романтично. Я шукав в Інтернеті якісь незвичні ідеї для освідчення, та побачив купу різних флешмобів на цю тему. І тоді я вирішив придумати щось своє – та робити кожен день по одній фотографії протягом п'яти місяців", - розповідає Рей.

Читайте також: П'ять "Гелендвагенів" приїхали на циганське весілля в Закарпатті (фото)

В червні пара дізналася, що вони невдовзі стануть батьками, тож Рей сказав, що хоче фотографувати кожен день, аби відстежити розвиток дитини. "Часом, моя дівчина хотіла подивится фото, тому доводилось робити декілька знімків – з карткою та без", - згадує він.

"Я була неймовірно здивована, проте, якщо чесно, мій чоловік – майстер несподіванок. Звичайно, я навіть не розмірковуючи відповіла "так", - ділиться спогадами Клер.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще