"Вродлива рабиня, дурненька домогосподарка. Ледве одягнена діва з надутими губами і маленькою сумочкою поміж ніг. Ми полюбляємо говорити, що це все штучно створені образи, але гірка правда в тому, що це не так", - говорять організатори кампанії. Про це пише "Знай", з посиланням на Aplus.

Рекламна та маркетингова індустрія мають довгу історію сексуальної об'єктивації, продаючи будь який продукт, який потрапляє в їх руки. І в той же час, ні для кого не секрет, що і чоловіки і жінки асоціюють себе з рекламою.

Читайте також: Ролик з Кіркоровим і Басковим став посміховиськом в мережі (відео)

Реклама зловживає привабливістю жінок, і часто неймовірно сильно принижує образ жінки, аби лише продати товар. І така реклама зустрічається всюди, говорять організатори кампанії, від рекламних роликів, журнальних сторінок, до білбордів та плакатів на місцевому транспорті.

Тим не менш, є багато ініціатив, які намагаються підвищити обізнаність людей і в кінцевому результаті зупинити героїзацію сексизму в рекламі.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Одна з таких кампаній називається #WomenNotObjects (жінки – це не речі) і їх останнє відео присвячене вирішенню цього питання.