Ми всі в очікуванні найкращого сезону року – літа, та намагаємося наблизити його прихід. Але, ніхто не хоче виглядати недоречно, вдягнувши в'єтнамки, коли за вікном лише +10. Налаштуйте себе психологічно на прихід сонячних днів з цими 16 насправді практичними порадами, які портал "Знай" зібрав для вас.

Крок 1: Переберіть свій гардероб та заховайте всі зимові чи осінні речі. Скажіть "до побачення" великим шерстяним светрам та високим чобіткам.

Крок 2: Дістаньте свій улюблений літній сарафан та доповніть образ шкіряною курткою. Ви матимете свіжий образ і не замерзнете.

Крок 3: Прийшов час носити білі чи світлі джинси, чого ви не могли дозволити собі робити взимку.

Крок 4: Зробіть собі приємне – почніть думати про відпустку та купіть новий купальник чи пару сандалів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: 16 ідей для нестандартного побачення

Крок 5: Розпочніть читати нову книжку, ніби ви на пляжі у відпустці. Не так важливо, що ви оберете – гарячий бестселер, чи вічну класику, важливо – з яким настроєм ви це робитимете.

Крок 6: Зробіть велике прибирання в своїй квартирі та навіть прибудинковій території - пересадіть квіти, приберіть все, що заважає вам вільно дихати.

Крок 7: При можливості, обирайте літні площадки в кафе, сидять виключно під відкритим небом, коли вечеряєте чи обідаєте не вдома.

Крок 8: Почніть ходити на фермерські ринки та базари, купуйте свіжі фрукти та овочі під відкритим небом.

Крок 9: Частіше відкривайте вікно і дихайте свіжим повітрям – це покращить колір обличчя та дасть можливість насолодитися весняним співом пташок.

Крок 10: Переходьте на більш легку їжу – сезонні фрукти, овочі, сири. Ваш організм почне очищення та буде вам вдячний.

Читайте також: Як прочитати 100 книг за рік: 5 простих порад

Крок 11: Вже самий час переходити на холодну каву – айс кава, фрапе, глясе, вибір у кав'ярнях зараз величезний.

Крок 12: Крім того, саме час згадати й про мохіто, лимонади, фреші, смузі та всі інші літні напої.

Крок 13: Заховайте подалі до зими свій фен та почніть сушити волосся натуральним шляхом – на свіжому повітрі та під сонечком.

Крок 14: Займіться спортом на свіжому повітрі. Біг, велосипед, до того ж, є безліч вправ, які можна робити на вулиці.

Крок 15: Забудьте про макіяж в стилі "при повному параді". Свіжа шкіра з легкою засмагою чи рум'янцем – ось новий тренд.

Крок 16: Розпочніть традицію одноденних подорожей на вихідних – відправляйтесь у веселу мандрівку з друзями чи самостійно.