Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО), який 29 квітня зустрінеться в ринзі з чемпіоном світу за версією IBF британцем Ентоні Джошуа, зазначив, що майбутній бій важливий для всієї України.

"Моя країна стикається з безліччю геополітичних проблем, тому цей поєдинок важливий не лише для любителів боксу, але і для моєї країни. Як одного разу сказав Нельсон Мандела: "Спорт може змінити світ", – сказав Володимир на фінальній прес-конференції перед боєм.

Дивіться підбірку найкращих нокаутів Володимира Кличка.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Знай.ua зібрав також найцікавіші висловлювання і заяви Володимира Кличка перед боєм.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у вечорі боксу братимуть участь чотири олімпійських чемпіони.

Фото – Getty Images