Українські правоохоронці досі працюють у посиленому режимі. Найбільш активно патрулюватимуть у місцях відпочинку, зокрема – лісопаркових зонах та поблизу водойм.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Міністерства внутрішніх справ України.

У відомстві пояснили, що такі заходи безпеки пов'язані також із тим, що у деяких регіонах країни проходять поминальні дні: у Харківській, Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях. Патрульних відправлять чергувати поблизу кладовищ та культових споруд.

Крім того, у МВС запланували ряд профілактичних заходів, щоб уникнути ускладнення ситуацій на дорогах. Правоохоронці звернулися до громадян із проханням відмовитися від водіння у нетверезому стані.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що столичні правоохоронці посилять заходи безпеки напередодні "Євробачення-2017". Планується, що патрульним видадуть необхідне спорядження, аптечки та спеціальні жилети, які дозволять легко помітити їх у натовпі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще