Американський астронавт NASA Джек Фішер вперше у житті полетів у космос на Міжнародну космічну станцію та поділився враженнями досить оригінальним чином.

За інформацією Mashable, перші слова астронавта після прибуття на МКС мають надихнути майбутнє покоління астронавтів на освоєння нових горизонтів.

"Космос - це дивовижний буріто з духмяним соусом, крихітко. Це так красиво", - емоційно розповів Фішер.

Зазначимо, що Фішер вилетів на МКС 20 квітня 2017 року о 10:13 за київським часом з "Гагарінського старту" космодрому Байконур в якості бортінженера екіпажу космічного корабля "Союз МС-04".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Буріто - традиційна мексиканська страва з м'якого лаваша, в який загортають різноманітну, переважно м'ясну, бобову та сирну, начинку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", телескоп ALMA зафіксував у сузір'ї Оріона незвичайний згусток газу та пилу, який зовні схожий на величезний гамбургер.