Секретар РНБО Олександр Турчинов зібрався боротися з інформаційною пропагандою на тимчасово окупованих територіях.

Відповідні дані він оприлюднив на власному офіційному ресурсі.

На його думку, агресивна політика, яку проводить Росія, спрямована на розповсюдження сепаратистських закликів у зоні проведення АТО.

Турчинов підкреслив, що проект інформаційного захисту, який розробили у Державній службі спеціального зв’язку, передбачає блокування антиукраїнського телерадіомовлення вздовж лінії розмежування.

"Інформаційна агресія – одна з найнебезпечніших складових гібридної війни, яку веде проти нас Росія", - додав він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Секретар РНБО також звернувся із проханням до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана виділити необхідні для реалізації плану кошти із резервних ресурсів уряду.

Фінансування планують використати для закупівлі обладнання українського виробництва, яке буде значно дешевшим від іноземних аналогів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ватажки бойовиків так званих ЛНР і ДНР змушують терористів знімати постановочні ролики, спрямовані на дискредитацію українських військових.