Росія не претендує на території інших країн і проповідує мирну політику на міжнародній арені.

Про це повідомив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, передають російські ЗМІ. Він назвав Росію "мирною державою", дії якої спрямовані на встановлення стабільності в регіоні.

"У нас немає територіальних вимог по відношенню до сусідів. Зацікавлені, щоб нас оточували благополучні, процвітаючі країни, з якими ми б вибудовували партнерські відносини в дусі добросусідства", - цинічно висловився глава російського зовнішньополітичного відомства.

Раніше, Сергій Лавров виступав за поліпшення відносин з країнами НАТО. Він навіть мріє про відновлення військової співпраці з Альянсом.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент України Петро Порошенко заявив, що країни G7 готові посилити тиск на Росію для прискорення виконання пунктів Мінських домовленостей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще