Президент Петро Порошенко заручився підтримкою послів країн "Великої сімки" у тиску на Росію з метою виконання Москвою Мінських угод.

"Було домовлено продовжувати чинення тиску на російську владу з метою повернення ситуації в рамки" мінської домовленостей ", в тому числі шляхом збереження і, в разі необхідності, посилення міжнародних санкцій проти Росії", - йдеться в повідомленні прес-служби президента.

Також посли підтримали українську владу в прийнятому рішенні щодо блокади Донбасу.

Також сторони обговорили деструктивні дії Росії на Донбасі і погіршення гуманітарної ситуації по обидва боки від лінії розмежування.

Український президент поінформував дипломатів про досягнення України в рамках реформування державного управління, децентралізації, дерегуляції, енергетики і в інших важливих питаннях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сторони скоординували подальше спільні дії.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, коли зустрінуться Петро Порошенко і Дональд Трамп.