Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс вважає, що його молодий співвітчизник Ентоні Джошуа може стати великим боксером, але не досягне більших висот, ніж він сам.

"Так, він може бути великим, але не більш великим, ніж я! Чому я так кажу? Тому що у нього не було такої довгої любительської кар'єри, як у мене. У нього була хороша кар'єра, яка закінчилася виграшем олімпійського золота, але вона не стала такою платформою для профі-боксу, як у мене.

Я бачу багато спільного у Ентоні Джошуа з молодим Ленноксом Льюїсом. Його бажання, його фізичну силу і ударну міць. Його молодецьку впевненість в своїх силах. Але я не можу сказати, що ось якийсь супертяж починаючи з цього моменту буде більш великим, ніж я.

Джошуа належить ще багато чому вчитися, адже у нього всього 18 боїв. Він прогресує добре, але мені здається, що краще вчитися не в таких великих боях. Чи втратить він шанс стати великим, якщо програє Кличко? Звичайно, ні! Мухаммед Алі програвав, я програвав пару раз. Таке трапляється. А Джошуа ще знаходиться в процесі вдосконалення", – сказав Леннокс Льюїс в інтерв'ю Daily Mail.

Знай.ua зібрав також найцікавіші висловлювання і заяви Ентоні Джошуа перед майбутнім боєм з Володимиром Кличком.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Напомним, 29 апреля на стадионе Уэмбли в Лондоне (Британия) состоится поединок между Владимиром Кличко и британцем Энтони Джошуа. На кону – титулы чемпиона мира в супертяжелом весе по версиям IBF, WBA и IBO. По мнению букмекеров, Энтони Джошуа является фаворитом поединка.

Бой Кличко - Джошуа покажут сразу два американских телеканала. В Украине в прямом эфире бой Кличко - Джошуа покажет телеканал Интер.

Как ранее сообщал портал Знай.ua, WBA подготовила специальный пояс к бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images