Після завершення чвертьфінальних матчів Ліги Європи сталі відомі всі чотири команди, які зіграють в 1/2 фіналу турніру.

Першою серед учасників 1/4 фіналу Ліги Європи путівку в півфінал у протистоянні з Генком завоювала Сельта. Іспанський клуб після домашньої перемоги зіграв унічию з командою українця Руслана Малиновського у матчі-відповіді (3:2, 1:1).

У трьох із чотирьох чвертьфінальних парах для визначення переможця знадобився додатковий час. Манчестер Юнайтед лише в екстра-таймі дотиснув Андерлехт після нічиїх в основний час обох поєдинків з бельгійцями (1:1, 2:1 д.ч.), а Шальке, відігравши два голи у Аякса і вийшовши вперед у протистоянні уже в додатковий час, все ж двічі пропустив, що дозволило амстердамцям пробитися до півфіналу (0:2, 3:2 д.ч.).

Останнім учасником 1/2 фіналу Ліги Європи став Ліон, який після домашньої перемоги 2:1 над Бешикташем у матчі-відповіді поступився з ідентичним рахунком і здолав стамбульський клуб лише в серії пенальті (2:1, 1:2 пен. 7:6).

Таким чином, у півфіналі Ліги Європи зіграють Сельта, Манчестер Юнайтед, Аякс і Ліон.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жеребкування 1/2 фіналу Ліги Європи відбудеться у п’ятницю, 21 квітня. Початок о 14:00 за київським часом.

Перші півфінальні поєдинки турніру будуть зіграні 4 травня, а матчі-відповіді відбудуться 11 травня.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що також визначилися всі учасники півфіналу Ліги чемпіонів.

Фото: Getty Images, uefa.com