8 квітня на арені MGM National Harbor в Меріленді, США відбудеться вечір боксу, в рамках якого проведуть бої одні з найкращих українських боксерів: чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (7-1, 5 КО), чемпіон світу з версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (11-0, 10 КО) і напівважковаговик Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО).

Боксери завершили основну частину підготовки до майбутніх поєдинків.

Нагадаємо, Василь Ломаченко проведе бій проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО). За прогнозами букмекерів, Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

В андеркарті бою Ломаченко - Соса поєдинки також проведуть Олександр Усик проти американця Майкла Хантера і Олександр Гвоздик проти Юніескі Гонсалеса.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, промоутер Усика розповів, коли Олександр проведе бій в Україні.