На місце вбивства колишнього російського депутата-втікача Дениса Вороненкова близько 13 години прибув генеральний прокурор Юрій Луценко у супроводі Головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Про це повідомляє "Українська правда". Тіло Вороненкова все ще залишається на місці подій. Судмедексперти вивчають деталі злочину. Тіло вбитого залишається на тротуарі поряд із готелем "Прем'єр-палац", де й стався напад.

Поліцейські, яких спостерігається велика кількість на місці злочину, перекрили вулицю Пушкінську. Присутній також очільник столичної поліції Андрій Крищенко. Поки єдиними можливим и свідками могли бути працівники готелю. Але вони сказали, що не помітили ні кілера, ні момент вбивства.

Начальник відділу продаж готелю Олексій Мятетський розповів, що чув п'ять хлопків. Свідок додав, що Вороненков у них не зупинявся, але лише проходив повз в момент нападу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Петро Порошенко екстрено викликав до себе керівника СБУ Василя Грицака, який в цей час проводив брифінг.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще