Генеральний прокурор Юрій Лученко розповів на зустрічі з президентом України Петром Порошенком про перше заочне судове засідання у справі Януковича, якого звинувачують у державній зраді.

За інформацією Politeka, Луценко заявив, що у слідства є незаперечні докази провини президента, що втік. Крім того, він впевнений, що рішення для України буде позитивним, адже його підопічні проробили чудову роботу по збору доказів.

За словами генпрокурора, до Дня Незалежності розпочнуться заочні засідання проти екс-міністра доходів Олександра Клименка і олігарха Сергія Курченка.

Також Луценко спростував інформацію про те, що заочні слухання не мають сенсу, адже підсудні перебувають у Росії. Він зазначив, що заочне судочинство дозволить конфіскувати майно засуджених в Україні та за її межами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Суд останньої інстанції ухвалив рішення конфіскувати 1,5 мільярди доларів, які належали Януковичу та його оточенню.