Оперна співачка та вдова убитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Марія Максакова скасувала запланований на останній день березня концерт у пам'ять про загиблого чоловіка Дениса Вороненкова.

Про це жінка написала на своїй сторінці в Facebook сьогодні вночі, 29 березня.

"Друзі, концерт, запланований на 31 березня, переноситься. Я обов’язково заспіваю в пам'ять коханому Чоловіку в інший день", - йдеться у повідомленні артистки.

Що стало причиною відміни концерту, співачка не зазначила.

Нагадаємо, 23 березня у центрі Києва кілер застрелив колишнього депутата-втікача Вороненкова, який ішов на зустріч із екс-депутатом Держдуми та свідком у справі Януковича Іллею Пономаревим.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як раніше інформував портал "Знай.ua", вдова Вороненкова планувала концерт на дев'ятий день після смерті чоловіка. Повідомлялося, що Максакова хотіла вийти на сцену у весільній сукні, тій, яка була на ній під час одруження з Вороненковим.