Оперна співачка та вдова убитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Марія Максакова скасувала запланований на останній день березня концерт у пам'ять про загиблого чоловіка Дениса Вороненкова.

Про це жінка написала на своїй сторінці в Facebook сьогодні вночі, 29 березня.

"Друзі, концерт, запланований на 31 березня, переноситься. Я обов’язково заспіваю в пам'ять коханому Чоловіку в інший день", - йдеться у повідомленні артистки.

Що стало причиною відміни концерту, співачка не зазначила.

Нагадаємо, 23 березня у центрі Києва кілер застрелив колишнього депутата-втікача Вороненкова, який ішов на зустріч із екс-депутатом Держдуми та свідком у справі Януковича Іллею Пономаревим.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як раніше інформував портал "Знай.ua", вдова Вороненкова планувала концерт на дев'ятий день після смерті чоловіка. Повідомлялося, що Максакова хотіла вийти на сцену у весільній сукні, тій, яка була на ній під час одруження з Вороненковим.