Відомий російський виконавець, лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич заявив про зрив концерту, який мав відбутися в Нижньому Новгороді.

Музикант розповів, що перед заходом в будівлі провели перевірку і дозволили запускати людей. Однак після початку виступу правоохоронці заявили про вибуховий пристрій і в терміновому порядку всіх евакуювали. Що знайшли, розповісти, а тим більше показати, поліцейські відмовилися. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"У мене рідко відбувається таке, сказав би, що вперше. Намагаємося адекватно себе вести в неадекватній ситуації", - поділився Макаревич і додав, що незадовго до концерту керівництву Палацу культури подзвонив невідомий і "настійно порекомендував" скасувати концерт "Машини времени" .

Андрія Макаревича негласно охрестили російським опозиціонером, який не боїться говорити те, що думає і бачить. Так, музикант відмовився скасовувати концерт через вибух у пітерському метро, ​​вважаючи, що це безглуздо: за такої логіки можна закрити всі громадські місця і сидіти вдома.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що напередодні Великодня Макаревич розповів, що думає про російське суспільство.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще