Російський співак Андрій Макаревич нещодавно виступив зі своїми концертами у Львові. Своїми враженнями він поділився на сторінці у Facebook.

"Три концерти у Львові. Один на Лімуді, два в оперному театрі. Грали "Ідиш джаз". Чудове місто, чудова архітектура. Приймали приголомшливо. Жодного бандерівця (як і жидобандерівця) не знайшов. Величезна кількість дуже стильних кафешок і ресторанчиків - маленькі, затишні. За 100 гривень можна дуже добре пообідати (це, на хвилиночку, 4 долари)", - написав лідер группы "Машина времени".

Артист зауважив, що під час поїздки його пограбували.

"Якби в нічному поїзді Львів-Могильов не витягли з сумки всі гроші - враження було б остаточно чудове", - написав Макаревич.

Читайте також: Андрій Макаревич відмовляється залишати Росію

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому музикант не повідомив подробиць, де саме сталася крадіжка: ще на території України, чи вже в Білорусі. Так само він не повідомив, чи заявив про крадіжку в правоохоронні органи.

Нагадаємо, щоб почути легендарного рокера, львів'яни менш ніж за три тижні від початку продажів розкупили всі квитки на вчорашній концерт.