Російський співак, якого вважають в Росії опозиціонером, Андрій Макаревич різко прокоментував великодні святкування у Росії.

Відповідну публікацію він зробив в соціальній мережі Facebook.

Макаревич назвав цьогорічні великодні свята в Росії святковою виставою, учасники якої сговорилися робити вигляд, що все відбувається насправді.

За його словами, насправді ж, у російському суспільстві панує злість, вони ненавидять американців, англійців, українців, "лібералів", геїв, але у дійсності – одне одного і самих себе.

Співак звернув увагу на те, що про любов і покірність тут не може бути й мови.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"І поки буде так - можна пофарбувати всі яйця у світі: світліше не стане", - підсумував він, та привітав справжніх вірян зі світлим святом.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, соцмережі розсмішив народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул, який вирішив на собі перевірити, чи справді Благодатний вогонь не обпікає.