Бернд Бенте, менеджер Володимира Кличка (64-4, 53 КО), в інтерв'ю Sky Sports заявив, що реванш Кличко і Ф'юрі нікому не цікавий.

"Ніхто, ніколи і ні за яких обставин добровільно не захотів би мати справу з такими людьми (як Тайсон Ф'юрі). В результаті втрачено цілий рік, а Володимиру ж не 18. Володимир дуже хотів реваншу. Це чітко простежувалося на прес-конференціях. Так, у нього був поганий вечір, він показав поганий бій, викидаючи занадто мало ударів. Якби він викидав ударів стільки ж, як у фінальних раундах, то титули залишилися б при ньому", – заявл Бенте.

Після провалу переговорів з командою Ф'юрі, Кличко та його команда зосередилися на кандидатурі іншого британського чемпіона – Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

"Тепер у нас – інший опонент. Ще більш сильний опонент. І ми отримаємо ще більш красивий поєдинок. На Уемблі перед величезним натовпом. Поєдинок-кандидат на звання "бій року". Все, що не робиться – все на краще", – вважає Бернд Бенте.

Дивіться відео з тренувального табору Володимира Кличка в Австрії:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко провів відкрите тренування в Австрії.

Фото – Getty Images