Міністр юстиції України Павло Петренко розраховує, що Верховна Рада ухвалить законопроект про перезапуск роботи НАЗК у середині травня.

За його словами, затягування цього процесу негативно відіб'ється на усьому процесі декларування. Петренко зазначив, що уряд вимагає невідкладного розгляду законопроекту та оновлення роботи НАЗК.

"Ми бачимо багато нарікань на роботу НАЗК, вони зараз фактично ніяких рішень не приймають. Так не може тривати", - заявив міністр.

Він додав, що керівники НАЗК не називають реальну ситуацію щодо тих осіб, які не подали декларації вчасно. На його думку, цей процес повинні урегулювати і вже починаючи з 16 травня винести законопроект на порядок денний.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кабміні оприлюднили зарплати українських міністрів, які вони отримали у березні цього року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще