За час роботи Національного агентства із запобігання корупції (НАЗК) так і не вдалося перевірити більшу частину прибутків чиновників та посадовців.

Про це повідомляє Politeka.

За словами народного депутата Ігоря Попова, співробітники НАЗК не осилили перевірку навіть 24 вищих посадових осіб, при цьому загальна кількість електронних декларацій складає близько 107 тисяч.

Він підкреслив, що швидше за все агентство продовжить терміни, адже навряд чи встигне розібратися із такою кількістю даних до закінчення поточного місяця.

Як стверджує нардеп, антикорупціонери не встигли перевірити навіть членів уряду та президента, втім заявляють, що до автоматизації процесу ще далеко:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Програмний модуль автоматичного контролю даних декларацій, який значно прискорить перевірку, в НАЗК планують створити до грудня 2018 року", - додав Попов.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що спеціалісти склали перелік міст, в яких найвищий рівень корупції в Україні.