Американський боєць змішаних єдиноборств Метт Мітріон (11-5) прокоментував майбутній бій з росіянином Федором Емельяненко (36-4).

Напередодні стало відомо, що бій Мітріона з Ємельяненко відбудеться 24 червня на турнірі Bellator 180 в Нью-Йорку (США).

"Я дуже радий можливості повернутися на східне узбережжя і вийти на бій. Я провів два роки в клубі NFL "New York Giants", вся моя сім'я живе там. І я в захваті від того, що вони прийдуть і побачать, як я розіб'ю обличчя найкращому важковаговику в історії. Я вже мовчу про те, що це станеться в Madison Square Garden, який є Меккою єдиноборств. Це просто вишенька на торті", – заявив Мітріон.

Нагадаємо, бій між Федором Емельяненко і Меттом Мітріоном перенесли в самий останній момент через хворобу американця. Поєдинок повинен був відбутися 18 лютого на турнірі Bellator 172 в Сан-Хосе (штат Каліфорнія).

Через невідомі терміни відновлення Мітріона, з'являлася інформація про те, що повторного бою з Ємельяненко не буде.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Мітріон може завершити кар'єру через хворобу.

Фото – Getty Images