Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль вважає, що Україні не слід побоюватися територіальних домагань з боку Угорщини на Закарпатті.

Про це голова обласної адміністрації сказав в ефірі українського телеканалу.

"Ніколи, ніколи. Та ну! Це казки, байки. Ви знаєте, є дуже багато журналістів, яким треба якісь сенсації", - сказав Москаль. Він також заявив, що Угорщина як член ЄС не зможе претендувати на територію іншої держав. Також чиновник запевнив, що від Угорщини для Закарпаття надходить будь-яка допомога.

"По-друге, там помірне керівництво. Які вони там мають відносини з Путіним - це чисто економічні. Закарпатській області будь-яка допомога - вночі зателефонуйте все буде з Угорщини", - прокоментував ситуацію Москаль.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр Угорщини Жолт Шем'єн заявив, що всі етнічні угорці отримають допомогу. А місця їх компактного проживання отримають автономію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що угорська влада почала кампанію проти політики Європейського Союзу.