Угорська влада почала кампанію проти політики Європейського Союзу.

Як повідомляє "Польське радіо", громадяни отримали анкети з назвою "Зупинимо Брюссель". В анкетах угорцям пропонується відповісти на питання щодо політики ЄС. Тому як влада вважає, що дії Брюсселя загрожують незалежності Угорщини.

Зокрема, в анкеті шість питань щодо міграційної та економічної політики. Також стосується опитування і неурядових організацій, які, на думку влади, загрожують Угорщини і втручаються у внутрішні справи держави.

Варто відзначити, що в 2015 році влада також проводила таке опитування. Тоді воно стосувалося міграції та тероризму. В ООН це опитування гостро розкритикували, вважаючи, що воно підсилить ксенофобські настрої в країні.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган пригрозив розірвати угоду про мігрантів з Європейським Союзом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще