Оболонський районний суд Києва викликав колишнього президента-втікача Віктора Януковича на засідання у справі про держзраду.

Відповідна повістка розміщена на сайті "Судова влада України".

У документі сказано, що обвинувачений повинен прибути в суд на 10 ранку з паспортом.

Нагадаємо, раніше Оболонський райсуд визначився з датою засідання у справі про держзраду Януковича і призначив його на 4 травня.

Справою Януковича займуться троє суддів: голова Оболонського райсуду столиці Владислав Дев'ятко, Дмитро Камбулов і Максим Тітов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа" раніше, Януковичу загрожує термін від 10 до 15 років в'язниці за різними епізодами.

Один з головних доказів у його справі – лист до президента країни-агресора Володимира Путіна і Ради Федерації РФ, в яких Янукович просить ввести російські війська в Україну.

Доказами також послужать заяви свідків, речові докази, документи, висновки експертів, відео - і фотоматеріали.