Народні депутати з парламентської фракції "Народного фронту" тиснуть на суддю, який обирає запобіжний захід для затриманого екс-нардепа Миколи Мартиненка та заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Переломи.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ. Зазначається, що до Солом'янського суду на засідання прийшло 10 народних обранців з партії колишнього прем'єра Арсенія Яценюка.

"Деякі з них поводилися вельми зухвало, погрожували судді та прокурорам. Зокрема, депутати Логвинський та Пинзеник заявили слідчому судді Бобровнику, що його очікує "доля суддів Киреєва та Чауса", - розповіли в НАБУ.

В бюро додали, що політики у залі звинувачували детективів та представників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у "відпрацюванні "замовлення Кремля" та "розваленні коаліції".

В НАБУ закликали керівництво "Народного фронту" вгамувати членів партії, оскільки вони своєю поведінкою заважають правосуддю.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, керівник НАБУ Артем Ситник ризикує втратити посаду через затримання колишнього нардепа від "Народного фронту" Миколи Мартиненка.