Масова бійка за участю членів ВО "Свобода", "Національного корпусу", учасників АТО та колишніх "афганців" сталася сьогодні в офісі Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів і запасу.

Як передає портал "Преступности.НЕТ", на місце інциденту прибули правоохоронці, спецрота поліції, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Олександр Селіверстов та медики. Для інших вхід у будівлю закрили.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед тих, хто серйозно постраждав, – керівник обласної організації воїнів-інтернаціоналістів Юрій Соловей. Йому розбили голову. Чоловіка під охороною спецназівців вивели з приміщення і посадили в карету швидкої медичної допомоги.

Також травмовані два учасники антитерористичної операції. В результаті бійки одного госпіталізували з розбитою головою, іншого – зі зламаною рукою.

За словами представника "Національного корпусу" Дениса Янтара, сутичку спровокували саме "афганці".

Конфлікт розгорівся через червоно-чорний прапор, з яким один з бійців АТО зайшов у колону до воїнів-інтернаціоналістів. Його почали виштовхувати та бити. На відео з місця події видно, як очільник обласної організації "афганців" Соловей вдарив в обличчя одного з учасників АТО, а потім ще раз стукнув ногою, коли той присів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Дмитро Ярош прокоментував сутички у Дніпрі, спрогнозувавши долю нинішньої влади країни.