Відсторонений голова ДФС Роман Насіров сказав, що весь час носить електронний браслет, але засоромився його показувати на загал.

Про це він повідомив під час судового засідання, передає "Українська правда". Журналістів зацікавило питання, чи Насіров весь час носить браслет. На що він відповів, якби його не було, то приїхали б поліцейські і його б вже розшукували.

Не повіривши відстороненому керівнику ДФС на слово, його поросили продемонструвати пристрій. Але Насіров відповів категоричною відмовою на прохання журналістів.

"Вбийте в інтернеті, він складається з двох частин. Перепрошую, не буду показувати, він в інтимній зоні", - заявив він.

Романа Насірова затримали детективи НАБУ на початку березня 2017 року. Він проходить підозрюваним у справі щодо зловживання владою та службовим становищем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, керівник НАБУ Артем Ситник наголосив, що у відстороненого глави ДФС майже немає шансів, щоб втекти від правосуддя за межі України.