Відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров не зможе втекти за кордон.

Про це сказав глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник в ефірі одного з українських каналів.

"Чесно кажучи, я думаю, що те, що він втече за кордон, мало шансів", - сказав Ситник. Він зазначив, що у Насірова вилучили всі паспорти. Крім того, він обіцяв, що 3 квітня з'явиться в НАБУ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що куди може втекти Роман Насіров.

Також зазначалося, що Роман Насіров вказав в декларації вельми скромні доходи. Вони значно менше за суму застави, який суд встановив в розмірі 100 мільйонів гривень. Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій. За 2016 рік Насіров задекларував 1,13 мільйона доларів, 440 тисяч євро і 3,4 мільйона гривень готівкою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дружина головного фіскала Катерина Глімбовська вказала в декларації 320 тисяч доларів 240 тисяч євро і 2,8 мільйона гривень. Все це вона зберігає також готівкою.