Фото: Комітет виборців України

Вісім народних депутатів пропустили всі засідання Верховної Ради в березні.

Про це повідомляє Комітет виборців України.

Серед прогульників виявилися: Бакулін ( «опозиційний блок"), В'ячеслав Богуслаєв ( "Воля Народу"), позафракційні Євген Мураєв, Дмитро Ярош, а також Семен Семенченко і Тарас Пастух ( «Самопоміч»). Також не було Сергія Клюєва і Олександра Онищенка - вони в розшуку.

У комітеті вказується, що в березні пройшли 12 пленарних засідань, на яких народні обранці прийняли майже півсотні законів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це не сприяє довіру виборців ні до осіб, ні в парламент в цілому", - йдеться в повідомленні. Найчастіше в Раді були присутні 331 народний депутат з 423.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що народний депутат з фракції "опозиційний блок" Олександр Вілкул спробував виступати з трибуни Верховної Ради російською мовою.