Глава UFC Дана Уайт розповів, на які доходи Флойд Мейвезер-молодший і Конор Макгрегор можуть розраховувати за результатами свого поєдинку. Про це повідомляє видання MMA Weekly.

Уайт підкреслив також, що домовленості про бій, як і раніше немає.

"Все залежить від продажів бою. Якщо він буде продаватися так, як я думаю, то Флойд отримає трохи більше $100 млн, а Конор отримає $75 млн. Я хочу спершу домовитися з Макгрегором, тому що у нього контракт зі мною. Флойд вважає себе стороною А та хоче отримати більше, але ми ще цього не обговорювали. Зрештою, чи потрібен мені цей поєдинок? Насправді, ні. Але Конор дуже цього хоче, і я говорив вже багато разів – хлопець вийшов і врятував для мене кілька великих поєдинків, так що я в справі", – заявив Уайт.

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Дивіться, як Конор Макгрегор працює на мішку:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Девід Хей хоче битися в андеркарті бою Макгрегор – Мейвезер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, UFC хоче 80% доходу від бою Мейвезер - Макгрегор.

Фото – Getty Images