Президент UFC Дана Уайт підтвердив той факт, що процес переговорів про організацію поєдинку легендарного Флойда Мейвезера-молодшого (49-0, 26 КО) проти суперзірки ММА Конора Макгрегора (21-3) знаходиться на завершальній стадії.

"Я веду переговори. Конор включиться в процес пізніше, коли це буде необхідно. Я просто хочу це зробити для нього – хочу дати йому можливість заробити ці гроші. Зараз Конор знаходиться біля подруги, днями у них народиться дитина. Потім він підтягнеться до мене, і ми завершимо угоду", – сказав Дана Уайт в одному з недавніх інтерв'ю.

Також Уайт прокоментував шанси свого підопічного в поєдинку проти Мейвезера:

"Як на мене, вік Мейвезера робить цей поєдинок дуже інтригуючим. Йому – 40, Конору – 27. Конор набагато більший, він – лівша, а у Флойда часто виникали проблеми проти шульг. А ще у Конора – дивовижна міць в кулаках. Встояти після його попадання нереально. Якби ви, як і я, мали можливість спілкуватися з Макгрегором, він би і вас зумів переконати в тому, що його шанси – високі. Я з нетерпінням очікую поєдинку. І так, чекаю вже в цьому році".

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дивіться, як Конор Макгрегор працює на мішку:

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Девід Хей хоче битися в андеркарті бою Макгрегор – Мейвезер.

Фото – Getty Images