Джон Кавана, тренер чемпіона UFC у легкій вазі Конора Макгрегора, висловив упевненість, що поєдинок з екс-чемпіоном світу Флойдом Мейвезером-молодшим відбудеться до кінця цього року, повідомляє FOX Sports.

"У цій справі є багато питань, які треба вирішити. Різні організації, різні промоутери, різні комісії. Але я впевнений, що цей бій відбудеться до кінця цього року. Ми залишимо паперову тяганину юристам, а самі займемося підготовкою до поєдинку. Бокс – лише один навик, який необхідний бійцеві UFC, так що в цей раз ми можемо не звертати уваги на джиу-джитсу, тайський бокс та інші єдиноборства. Так, ми будемо готуватися до бою з боксером, який знаменитий одним з найкращих захистів в історії, але підготовка буде спрощена за рахунок того, що в тренування буде включений лише бокс. Це новий виклик для нас, і я дуже схвильований", – заявив Кавана.

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Дивіться, як Конор Макгрегор працює на мішку:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Девід Хей хоче битися в андеркарті бою Макгрегор – Мейвезер.

Фото – Getty Images