Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях скандальний Девід Хей заявив, що хоче битися в андеркарті бою Макгрегор - Мейвезер. Він готовий провести поєдинок з бійцем UFC в напівважкій вазі Джиммі Манувою, повідомляє BoxingScene.

"Конор Макгрегор хоче бою з Мейвезером. Чому б мені не виступити на тому ж вечорі боксу? Моя відповідь Мануві – так. Я був вражений тим, як він в останньому бою нокаутував Андерсона. Якщо хтось із бійців змішаних єдиноборств і може перекваліфікуватися в боксери, то Манува підходить для цього найбільше. У нього є всі дані. Так, організувати такий бій буде непросто, але ця подія об'єднає фанатський світ боксу і UFC, забезпечивши всім мегашоу", – заявив Хей.

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер заявив, що Макгрегор знову несе нісенітницю.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фото – Getty Images