Тренер чемпіона UFC у легкій вазі Конора Макгрегора (21-3) Джон Кавана розповів про те, чому його боєць не завершить кар'єру, передає irishmirror.ie

"Макгрегор не покине ММА найближчим часом, навіть якщо відбудеться боксерський поєдинок з Флойдом Мейвезером - молодшим. Йому лише 28 років, він ще дитина за мірками спорту. Я дивлюся на Бернарда Хопкінса, якому вже 50 років, і він перемагає в титульних боях. Так що найближчим часом Конор нікуди не піде", – розповів Джон Кавана.

Кавана також заявив, що слава для Макгрегора не головне:

"Я передбачаю, як тільки він закінчить в спорті, він зникне. Люди думають, що йому подобається бути в центрі уваги, але це не так. Він просто любить битися і просувати поєдинки", – заявив тренер Макгрегора.

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер заявив, що Макгрегор знову несе нісенітницю.

Фото – Getty Images