В Україні можуть зобов'язати подавати звітність про прибутки навіть колишніх президентів. З подібною ініціативою виступив народний депутат від фракції БПП Вадим Кривохатько.

Відповідний законопроект зареєстрований на офіційному ресурсі Верховної Ради.

Нардеп пропонує офіційно запровадити зміни до закону "Про запобігання корупції". Згідно документу, екс-глави держави також повинні будуть оприлюднювати електронні декларації.

Втім, поки що законопроект знаходиться на стадії розгляду, але якщо його узгодять, звітувати про фінанси за роки перебування при владі доведеться також колишньому президенту-втікачу Віктору Януковичу.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що співробітники НАЗК провалило контроль фінансової звітності посадовців та чиновників – із близько сотні тисяч електронних декларацій вони встигли перевірити всього 24.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще