Біля селища Степанівка Роздільнянського району Одеської області під час рівняння ґрунтової дороги водій бульдозеру знайшов предмет, за ознаками схожий на вибухонебезпечний.

За інформацією прес-служби ДСНС України в Одеській області, на місце прибув аварійно-рятувальний загін спеціального призначення. Знахідкою виявилась авіаційна бомба "ФАБ-250" часів Другої світової війни.

За допомогою автокрану рятувальники безпечно перемістили боєприпас в автомобіль. Бомбу знешкодили шляхом підриву у кар’єрі за межами селища Великодолинське.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

В операції приймали участь чотири людини особового складу із застосуванням двох одиниць спеціальної техніки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", повідомлення президента України Петра Порошенка про успішні випробування ракетного комплексу "Вільха" викликало бурхливе обговорення у соцмережах.