Після анексії Криму відпочинок на півострові став не по кишені більшості туристів – вартість підвищують настільки, що турецькі курорти виявилися значно дешевшими.

Про це повідомляє Цензор.нет.

Так званий "міністр курортів і туризму Криму" Сергій Стрельбицький виправдався, що завищені ціни нібито через кращу якість обслуговування, а також – різницю в авіаперельотах.

Виявляється, номери у чотиризіркових готелях на анексованому півострові коштують у два рази дорожче, ніж у Туреччині.

Наприклад, стандартний номер у тризірковому готелі разом зі сніданком обійдеться у 34 710 рублів, додатково потрібно сплатити за переліт із Москви і назад, тому у підсумку сума зростає до 66 710 рублів (тобто 1186,36 доларів).

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо порівняти із турецькими курортами, то за тижневий пакет туристи сплачують 39 294 рубля (698,80 доларів), при цьому вартість перельоту і харчування вже заздалегідь включена.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що мешканці Сімферополя скаржаться на бездіяльність окупаційної "влади". Вони розмістили звернення до так званих чиновників на табличці посеред однієї з вулиць.