У Кремлі вирішили змусити мешканців анексованого Криму годувати ще й росіян – цього разу міністри та чиновники планують перетворити півострів на суцільну плантацію помідорів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так звана окупаційна влада Криму, як виявилося, не має нічого проти такої "ініціативи" і залюбки погодилася віддати значну частину території під висадку томатів. Загалом на будівництво двох сотень теплиць віддадуть до 150 гектарів землі.

Втім, такі аграрні нововведення окупанти розтягнуть на 3-5 років, але вже встигли похизуватися, що збираються налагодити торгівлю із сусідніми країнами.

Слід відзначити, що свого часу Росія закуповувала помідори у Туреччині, але після введення економічних санкцій альтернативи цьому ринку поки що не знайшли.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кримчани влаштували масову акцію протесту проти окупаційної "влади" півострова.