Підконтрольний Кремлю глава "Державної ради Республіки Крим" Володимир Константинов за останній рік суттєво примножив свої статки.

Як пишуть російські ЗМІ з посиланням на декларацію глави кримських окупантів, за 2016 рік він заробив 83,9 млн рублів. Ця сума вдев’ятеро більше того, що надбав Константинов роком раніше.

Зокрема,чиновник вказав квартиру площею 95,3 кв.м., п’ять нежитлових приміщень та чотири легкові автомобілі закордонного виробництва (Range Rover, BMW 750 LI xDrive AWD, Jeep Wrangler і Chevrolet Corvett).

У той же час компанія "Консоль ЛТД" та інші фірми, що пов’язують з Константиновим, заборгували українським банкам більше мільярда гривень.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", ГПУ заарештувала майно екс-депутатів Верховної Ради АР Крим, а згодом і самопроголошених керівників анексованого півострова на 1,2 млрд. грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще