Відомий блогер OnLeaks опублікував 3D-рендери майбутнього iPhone 8. Свої рендери блогер створював на основі різних витоків і чуток про новий смартфон від Apple.

Нові фото iPhone 8 від блогера OnLeaks дуже схожі на 3D-рендери від не менш відомого блогера Benjamin Geskin, з робіт якого навіть надрукували майбутній iPhone 8 на 3D-принтері і порівняли з iPhone 7.

На нових зображеннях iPhone 8 дисплей займає практично всю передню частину смартфона, а кнопка Home відсутня як спереду, так і ззаду. Мабуть OnLeaks сподівається що сканер відбитків пальців Touch ID буде вбудованим в дисплей.

На задній панелі розміщена подвійна вертикальна камера, яка виступає з корпусу на 1,2 мм. За деякими чутками в камері нового iPhone 8 будуть реалізовані функції 3D-зйомки та роботи з доповненою реальністю. Розміри iPhone 8, за даними OnLeaks, будуть наступними: 143,5 x 70,9 x 7,7 мм

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дивись 3D-модель нового iPhone 8:

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що вихід iPhone 8 можуть відкласти до весни 2018 року.