Нинішній склад Кабінету міністрів продовжить працювати в нинішньому складі, оскільки кадрові зміни не розглядаються у Верховній Раді.

Про це повідомив спікер ВР Андрій Парубій в кулуарах українського парламенту, передає "РБК-Україна". Він позитивно відгукнувся про роботу всього складу уряду і його очільника.

"Я бачу сьогодні на посаді прем'єр-міністра Володимира Борисовича Гройсмана як найбільш адекватного та ефективного. Сьогодні мова не йде ні про які кадрові зміни. Я думаю, сьогодні команда працює злагоджено", - підсумував спікер парламенту.

Парубій додав, що Рада готова розглянути кадрові зміни в складі Кабміну, але після відповідного подання Гройсмана. Спікер упевнений, що між урядом і парламентом вдалося налагодити хороший рівень комунікації.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що обов'язково братиме участь в президентських виборах в 2019 році, але не в якості кандидата.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще