Волонтер Наталія Юсупова розкритикувала байдужість українців до ситуації на Сході. Вона вважає, що "пісні та гуляння" в умовах війни зовсім недоречні.

Про це активістка написала на своїй сторінці у Facebook.

На її думку, байдужими являються передусім народні депутати, які скоро відправляться на канікули.

"Втомилися, бідолахи. З Великодня практично ніхто не працює, вихідні до середини травня", - додала вона.

Волонтер підкреслила, що економіка країни знаходиться не у кращому стані, але при цьому люди не відмовляють собі у розвагах та відпочинку, тоді як у європейських країнах такого немає.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами Юсупової, недоцільно й проведення Євробачення в столиці, адже мало не кожного дня на передовій гинуть українські військові.

" Найжахливіше, що Україна глобально готується до пісенного конкурсу. Пісні і гуляння, це саме те, що зараз нам необхідно, коли в країні війна?!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що український поет Артем Полежака розповів про конфлікт через державну мову із продавцем.