Одну із керівних посад в Україні нещодавно отримала особа із доволі скандальною репутацією та суперечливим минулим. Колишній керівник сектора протидії корупції, який має безпосереднє відношення до поставок гуманітарної допомоги на Донбас, Олександр Привалов став заступником міністра соціальної політики.

Про це на сторінці у Facebook повідомила режисер, співробітник "Волонтерського центру" Леся Литвинова.

Вона стверджує, що її колеги навіть отримали інформацію про можливі обшуки, ініційовані чиновником.

"Сьогодні зранку нас "делікатно" попередили, що на травневі свята ми чекаємо обшуки, маски-шоу та інші радощі життя", - додала Литвинова.

Волонтер нагадала, що Привалов фактично керував всіма процесами поставок "гуманітарки", а пізніше – отримав підвищення. Тепер "прокурорський хлопчик з Єнакієвого", на її думку, буде не кращим помічником Павлу Розенку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тепер він цілий заступник міністра. З його приходом почала гостро нудьгувати по Павлу Розенку", - підсумувала волонтер.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що детективи НАБУ спільно із співробітниками прокуратури провели ряд обшуків в офісах осіб, наближених до колишнього президента-втікача Віктора Януковича.